Recetat e fundit

Toptha te mbushur me qershia
Embelsir me qershia
Embelsire me qershia
Embelsire e shpejt me qershia dhe mak
Role me mak dhe qershia
Torte rollad me qershia
Stracciatella torte me qershia
Torte me qershia dhe çokolate
Revani me qershia
Torte me mascarpone ,qershia dhe limon
Torte bardhë e zi me marcipan dhe qershia
Mufinsa me krem pana dhe qershia
Torte me mascarpone,qershia,ajke dhe corn flakes
Torteza (keke)me qershia
Torte me salce çokolate dhe qershia te karamelizuara