Recetat e fundit

Tortë me karamel
Kifle me karamel dhe lajthia(ose arra)
Torte me krem karamel
Krem karamel
Toptha me karamel
Torte zebra me karamel
Gurabie te mbushura me karamel
Torte me karamel, çokolate dhe kikirika
Krem karamel
Ëmbëlsirë dy ngjyrshe me krem karamel
Torte me kungull dhe karamel
Embelsir e shpejt me biskota dhe krem karamel
Tortë me banane dhe karamel
Torte me keksa dhe krem karamel
Torte me molla dhe me karamel