Recetat e fundit

Qorbë (supe)me thjerrza dhe lenge  mishi nga Kaltrina Berisha
Pogaçe me djathë  nga Kaltrina Berisha
Mantıa me jufka dhe mishe pule nga  Kaltrina Berisha
Toptha me kokos  nga Kaltrina Berisha
Qofte me patate ne furre nga  Kaltrina Berisha
Revani me shije limoni nga Kaltrina Berisha
Pogaçe te vogla me djathe nga Kaltrina Berisha
Gurabia me fruta te thata nga Kaltrina Berisha
Embelsire  me kungulle nga Kaltrina Berisha
Pogaçe te vogla ( brumi me patate) nga Kaltrina Berisha
Sheqerpare nga    Kaltrina Berisha
Hallvë turke nga Kaltrina Berisha
Pogaçe te vogla me djathe nga Kaltrina Berish
Sheqer pare nga Kaltrina Berisha
Nohut me mishe pule nga Kaltrina  Berisha