>Dollem< nje gjelle nga Vlora e gatuar nga Endri Fabiola Noel
>Dollem< nje gjelle nga Vlora e gatuar nga Endri Fabiola Noel

>Dollem< nje gjelle nga Vlora e gatuar nga Endri Fabiola Noel

Kuzhint.com

Dollem nje gjelle nga Vlora e gatuar nga Endri Fabiola Noele

Pulen e lem te kulloj dhe e bejm copa sa me te vogla pastaj ne nje tenxhere hedhim pulen qe te zihet dhe nderkoh pergatisim 3 kokrra qepe i grijme imet i hedhim ne tigan te skuqen sa te marrin ngjyre pastaj shtojm te brendeshmet e pules pra melci sa te skuqen shtojm dhe lengun e pules pak rigon per shije dhe keto i hedhim te kulaci qe e kemi ndar ne copza te vogla me pare dhe e sherbejm si ne foto


Fjalet kyqe : gjellera  dollem  gjelle  vlora  gatuar  endri  fabiola  noel  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Kifle gershet me dy ngjyra ne menyre aziatike
Sheqerpare
Ëmbelsirë me reqel vishnje