Recetat e fundit

Princess Krofne e gatuar nga Adelina
Tatli  e gatuar nga nje fanse e faqes  Aferdita
Torte e gatuar në tigan
Gjelle me karrota dhe presh e gatuar sipas artit Tailandez
Tatli (tespishte) gatuar nga Egzontina Ismaili
Biskota gatuar nga Egzontina Ismaili
Pogaqe e sapo gatuar nga ne
Sheqerpare gatuar nga Lejla Mustafi
Sheqerpare gatuar nga:Egzontina Ismaili
Buke shtepie te gatuar me mikser nga  Adelina Mehmeti Hajdari
Nazlifatme gatuar nga Elmira  Abdul Dezlili
Embelsir me kokos gatuar nga  Labinota Korqa
Kifle turke gatuar nga Liridona Karjagdiu
Eklera gatuar nga Kadire Hashani
Llokuma gatuar nga Shpresë Bajrami Velići