Si ta pastrojme derrasen per prerje pa ndihmen e kimikaleve?!
Si ta pastrojme derrasen per prerje pa ndihmen e kimikaleve?!

Si ta pastrojme derrasen per prerje pa ndihmen e kimikaleve?!

Kuzhint.com

Marrim nje limon e pergjysmojme. Pastaj me njeren gjysem e ferkojme derrasen per prerje pastaj siper i hedhim krip dhe e lem ashtu te qendroj 10 deri 15 minuta.

Mbas 15 minutave e ferkojme edhe njehere me gjysmen e limonit dhe ne fund e pastrojme me uje te paster.

Ngjajshem veprojme edhe me anen tjeter te derrases.

Derrasa per prerje jo vetem qe eshte e paster por eshte edhe e dezinfektuar.

Nga TeGatuajm.


Fjalet kyqe : keshilla  pastrojme  derrasen  prerje  ndihmen  kimikaleve  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Oblland me jaffa
Torte e shpejt me mak
Rrepa e kuqe  turshi