Nje keshille per peshqiret qe pastrohemi!
Nje keshille per peshqiret qe pastrohemi!

Nje keshille per peshqiret qe pastrohemi!

Kuzhint.com

Peshqirin e juaj mos e ndani me askend.

Cdo person duhet te perdore nje peshqir.

Nese ne jemi pastruar me peshqirin tone dhe e perdorim perseri neve nuk na shkakton dem sepse jane bakteriet e trupit tone.

Por nese perdorim peshqirin e dikujt tjeter ne marrin edhe bakteriet e dikujt tjeter qe trupi yne nuk i ka dhe mund te shkaktohen puqrra irritime dhe infeksione ne lekure.

Peshqirin tone duhet ta pastrojme maksimum pas 3 perdorimeve.

Si dhe nese 1 here e kemi perdor heren e dyte kur e perdorim duhet te sigurohemi qe eshte thare/ terur sepse mban me se shumti baktere nga te gjitha ne shtepi.


Fjalet kyqe : keshilla  keshille  peshqiret  pastrohemi  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Rollatë me banane dhe keks
Gurabia me fruta te thata nga Kaltrina Berisha
Torte me tri shtersa