Konsumoni dhe dobësohuni me molla
Konsumoni dhe dobësohuni me molla

Konsumoni dhe dobësohuni me molla

Kuzhint.com

Nëse konsumohen rregullisht, mollat ndihmojnë të shmangni problemet shëndetësore metabolike. Substanca aktive në mollë njihet si acidi ursolik. Kjo substancë nuk është në mishin e saj, por te lëvoret.

Pra, nëse deri më tani i keni qëruar mollët, tash e tutje mos e bëni një gjë të tillë.

Sipas një studimi, konsumi i për çdo ditë i një molleme lëvore ndikon ta luftoni mbipeshën e madje edhe diabetin. Përshpejton metabolizmin Masa muskulore mund të djegë disa nga kaloritë e tepërta.

Nëse qëllimi juaj është të humbni në peshë, atëherë ekspertët ju rekomandojnë të ushqeheni shëndetshëm, me nga një mollë në ditë, pasi që mollët posedojnë sasi të larta të fibrave. Një mollë me lëvore posedon rreth 4. 4 gramë fibra, që janë rreth 18 për qind të nevojave ditore me fibra.


Fjalet kyqe : keshilla  konsumoni  dobesohuni  molla  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

A e dini se gjethet dafine kan vlera qudibërse
AKULLORE ME LIMON
Metoda  natyrale kundër djegieve të lëkurës