Melemi  për hemoroide
Melemi për hemoroide

Melemi për hemoroide

Kuzhint.com

Melemi I vjetër malor për hemoroide është preparat natyror I cili është I përbërë prej bimëve shëruese dhe me efikasitet I asgjason ndezjet që paraqiten ne form të hemoroideve.

Kruearjet, gjakëderdhjet humben pas disa ditëve.

Për të krijuar melemin përdoren yndyrrëra eterike prej tre llojeve të bimëve (Calendula officinalis), kantarion, (Hypericum peforatum) dhe bari I ajdutëve(Achillea millefolium).

Lanolini I cili është bartës I melemit, përmban yndyrrëra me prejardhje nga kafshët e cili fitohet nga përpunimi I leshit te deleve dhe ndihmon shumë ne vendin e sëmurë.

Udhëzim për përdorim:

Shpërlani vendin e sëmurë me ujë të vakët dhe sapun neutral.

Lyeni melemin tre herë në dite, edhe një herë para të fjeturit.

Tretmani duet të zgjasë 10 ditë

Gjatë kohës së përdorimit të melemit nuk duhet të mbahet asnji lloj diete, dhe rekomandohet që mos të përdoret alkooli, kafja dhe ushqimi me mëlmesa.

Nëse ka gjakëderdhje lirisht zmadhoheni numrin e lyerjeve.

Vetëm për përdorim të jashtëm

Të mbahet ne vend të thatë dhe të errët, larg prej fëmijëve në temperaturë deri ne 20C.

Kohëzgjatja e përdorimit 12 muaj prej dites se hapjes.

Nuk ka kundërindikacione


Fjalet kyqe : keshilla  melemi  hemoroide  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Lambada torte
Puding me shije dredhëze
Djathe ne kushtet e shtepis nga Lulja La