Dhjami i derrit  mrekullia e shume smundjeve
Dhjami i derrit mrekullia e shume smundjeve

Dhjami i derrit mrekullia e shume smundjeve

Kuzhint.com

A e keni ditur se dhjami i derrit per pos qe konsumohet bene edhe mrekulli per sherimin e shume smundjeve.

Pasi qe jemi ne kohe te ftofta dhe me shume viruse nje ndere brengat me te medha te prinderve per femijet eshte bllokimi i hunve dhe gjoksit tek femijet.

Ne do te ju paraqesim nje menyre se si mund te apikoni tek te vegjelit e juaja nga mosha 4 muajshe.

Ne fillime marrim nje leter dhe me ane te nje shkopi ose gjilbere te trash bejme vrima njelloj sikur se ne foto qe eshte paraqitur, marrim pastaj dhjamin e derrit dhe me ane te dores e lyejm letren komplet dhe kete mas ia vendosim femijes ne gjokse dhe e veshim me rroba dhe e leme tere naten te qendorj ashtu, ne mengjes do te vreni ndryshimin tek femijet.

Kjo metode e vjeter mbrone femijet edhe nga bronhiti dhe kolla e rend.

Pergadiur dhe aplikuar nga www. tegatuajm. com

Ndalohet kopjimi pa autorizimin e faqes ne te kunderten do te perballeni me drejtesin.


Fjalet kyqe : keshilla  dhjami  derrit  mrekullia  shume  smundjeve  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Livanda më efikase sesa ilaçet për trajtim të ankthit
Kadaif me festeka dhe gjize ( recete turke)
Buke Franceze