Recetat e fundit

 Ilaçi mrekullibërës  nga rrepa e kuqe
Vetit sheruse nga rrepa e kuqe
Rrepa e kuqe  turshi
Pse është i mirë lëngu i boronicës së kuqe
Salate e shpejt me rrepe te kuqe dhe djathe feta
Qorbë me mishë të bluar fasule të kuqe
Supë turke me thjerrëza të kuqe
Domate të kuqe turshi
Salate e shpejt me rrepe te kuqe dhe djathe feta
CILI PËRBËRËS I VERËS SË KUQE NDIHMON NË FUNKSIONIN E MIRË TË
Sallatë me lakër të kuqe
 Speca te kuqe turshi te mbushur me djathe feta
Reçelë me domate te kuqe
Ëmbëlsirë me verë të kuqe
Speca te kuqe me hudhra