Recetat e fundit

Rollad me kokos
Rollad me oblland
Rollad me banane dhe krem
Torte rollad me qershia
Rollad uragan
Rolladë me fruta
Rolladë për 15 minuta
Rollad Me Banane
Rollad me susam
ROLLAD ME KOKOS - nga Egzontina Ismaili
Rolladë e shijshme me mjedra