Recetat e fundit

Pilaf turk me mish qengji
Pilaf me curry sos:
Pilaf  i shpejtë me fide
Mishë viqi me pilafë
Biftek me pilaf dhe sos  nga tegatuajm.com
 PILAF ME ZARZAVATE
Qofte me pilaf
Gjoks (fileto) pule  me  pilaf
Qofte me pilaf dhe perime nga tegatuajm.
Toptha me mishe te bluar te servuara ne pjate me pilaf dhe salce nga tegatuajm
Sendviqe  me mishe pule, perime, pilaf dhe buk te shtepis