Recetat e fundit

Musake me patate
Supë kremë me presh dhe patate
Qofte me veze dhe patate
Supë me lakra  brukseli dhe patate
Bukë me patate për mëngjes
Qofte me perime dhe patate
Patate  me forme  harmonike
Kroketëza me patate,kaçkavall dhe proshutë
Salmon me senf dhe patate
Patate me rozmarin
Musakë me patate nga tegatuajm
Patate me salsiqe
Kofsha  pule me patate në furrë
Kofsh pule me patate
Tavë me mish e patate