Recetat e fundit

KIFLE ME FORMA  TE NDRYSHME
Toptha Rafaello te ndryshme nga tegatuajm
Recet kunder pezmatimeve  te ndryshme
Bombica >>Tri shije te ndryshme
Tri ide te ndryshme vetem me nje gatim
Embelsir me shije te ndryshme
Torte dyshtresore me brume te ndryshme dhe dredheza
Shpageti me salce dhe perime te ndryshme
Krepa me fruta të ndryshme
Puding  me pem te ndryshme
Rizoto me gjoksë pule dhe sos me erza te ndryshme nga; tegatuajm.com
Zupa me fruta të ndryshme
Tave me patate dhe perime te ndryshme