Recetat e fundit

Mantija me mishe
Toptha te bute me mishe pule
Role me mishe e pergaditur nga tegatuajm
Mishe i bardhë me kërpudha dhe kaçkavall
Mishe pule ne  shkopinj (shish qebap)
 Ravioli me mishe ne avull
Sallat me mishe lope dhe patate
Makarona me mishe te bardhe
Tave me patellxhan dhe mishe pule
Role me mishe dhe sallat
Tav me mishe dhe perime
Filet nga mishe lope me gorgonzola dhe sallat rucola
Pasta me mishe pule
Mishe(gjoks) pule i pjekur me patate
Shpageti me mishe pule