Recetat e fundit

Pogaçe me miellë misri
Pogaçe me miell misri te derguara nga nje fanse e faqes
Krelan(proja) me miellë misri
Mufins me miellë misri nga tegatuajm
Revani me miellë misri
Biskota me miellë kokosi
 Biskota me miellë kokosi
BYREK ME MIELL MISRI DHE PATATE
  Lakror me miell misri
Biskota interesante pa miellë
Fli me miellë misri
Pispili (pite)me miell misri
Torte e thjesht me limon dhe miell misri
Mufins me miell misri, spinaq dhe djathe te bardhe
Krelan me miell misri dhe spinaq