Recetat e fundit

Kifle me reqel
Kifle hajmali
Kifle irlandeze me spinaqë
Kifle me karamel dhe lajthia(ose arra)
KIFLE ME FORMA  TE NDRYSHME
Gershet kifle
-Kifle dy ngjyrshe-
Kifle ne form interesante
Kifle piramid e mbushur
Kifle shtepije
Kifle rrole me djath
Kifle me rrush dhe qokollad
Kifle  te shpejta me çokollat
Kifle  si ..S''
-Kifle të shpejta-