Recetat e fundit

Embelsire me mak dhe gjize
Pite me gjize
Patate dhe domate te pjekura me krem gjize dhe ajvar
Embelsir me djathë  ose gjize te embel
Kadaif me festeka dhe gjize ( recete turke)
 PETULLAT ME GJIZE
Kollepite me gjize nga tegatuajm
Mantia   me pete te gateshme dhe gjize ne tigan
Pogaçe te mbushura me djathe (gjize) dhe majdanoze
Kifle te mbushura me gjize
Kifle me gjize