Vetitë mbrojtëse të farave të rrushit
Vetitë mbrojtëse të farave të rrushit

Vetitë mbrojtëse të farave të rrushit

Kuzhint.com

Farat e rrushit në përbërje të tyre përmbajnë shumë ekstrakte, të cilat sipas shumë studimeve rezultojnë se janë shumë të shëndetshme për organizmin. Studimet tregojnë se këtoekstrakte mund të përmbajnë substanca që përfshihen në rreth 20 funksione fiziologjike dhe mund të veprojnë kundër 50 sëmundjeve. Disa nga vetitë mbrojtëse të farave të rrushit janë; Mbron kundër plakjes, ul rritjen e disa lloje tumoresh, forcon venat duke përbërë një trajtim të mirë për varicet dhe hemorroidet, ndihmon trajtimin e diabetit dhe zvogëlon enjtjen. Përmbajtja e tyre duket se i bën këto fara që të kenë një veti shumë të mirë kuruese.

Për të dhënë një efekt të shëndetshëm është e rekomandueshme që të konsumohet rreth 100-300 miligram në ditë.


Fjalet kyqe : keshilla  vetite  mbrojtese  farave  rrushit  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Petulla te vecanta në furrë për mengjesë
Mishe lope i skuqur me perime nga tegatuajm
Bateritë mund të vrasin fëmijën tuaj brenda disa orëve