Ushqimi që stimulon pjellorinë e mashkullit
Ushqimi që stimulon pjellorinë e mashkullit

Ushqimi që stimulon pjellorinë e mashkullit

Kuzhint.com

Karotat mund të përmirësojnë dukshëm pjellorinë e mashkullit.

Në një studim i cili krahasoi efektet e frutave dhe perimeve në cilësinë dhe shëndetin e spermës u zbulua se janë pikërisht karotat ato që japin rezultatin më të mirë. Studimi në fjalë u krye nga Harvard University dhe mund të lexohet në revistën “Fertility and Sterility”. Sipas shkencëtarëve, karotat kanë efekt më të madh për shëndet të plotë të lëndës prodhuese të mashkullit dhe jo vetëm pasi u theksua se ushqimet me ngjyrë të verdhë dhe portokalli kanë rezultatet më të mira. Ndër të tjera thuhet se edhe pjepri rrit sasinë dhe cilësinë e spermatozoidëve, por karota mbetet gjithsesi më e mira.


Fjalet kyqe : keshilla  ushqimi  stimulon  pjellorine  mashkullit  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

A duhet ta hidhni ushqimin nëse e prekë miza?
Sallatë me karkaleca
SI TI MBIJETOJMË NJË SULMI NË ZEMËR KUR JEMI VETË?