Ushqimet që përmbajnë kalcium
Ushqimet që përmbajnë kalcium

Ushqimet që përmbajnë kalcium

Kuzhint.com

Ushqimet thelbësore për shëndetin tonë, janë ato të pasura me kalcium.

E më të shëndetshme bëhen kur këto ushqimet janë të kombinuara në përbërje me magnez apo me hekur.

Këto lloj produktesh, të cilat janë të pasura me kalcium janë të dobishme për shëndetin e mirë të dhëmbëve dhe kockave.

Ja një listë e ushqimeve të cilat përmbajnë kalcium. /klankosova/

  • Qumështi dhe nënproduktet e tij
  • Vezët
  • Peshku dhe frutat e detit
  • Frutat e thata
  • Perimet
  • Sallatërat


Fjalet kyqe : keshilla  ushqimet  permbajne  kalcium  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

SUPER-USHQIMET QË JU MBROJNË NGA ÇDO SËMUNDJE
Torte dyshtresore me brume te ndryshme dhe dredheza
Kurat popullore për të shëruar infeksionet e rrugëve urinare dhe veshkat