Të ngrënit shumë shpejt na shkuron jetën
Të ngrënit shumë shpejt na shkuron jetën

Të ngrënit shumë shpejt na shkuron jetën

Kuzhint.com

TE NGRENIT SHPEJT SHKURTON JETEN!

Lidhja midis stomakut dhe trurit eshte nga lidhjet me te komplikuara ne organizmin tone.

Keto dy sisteme komunikojne me njeri tjetrin ne menyre te pandare.

Stomaku dergon sinjale ne trurin tone si per te ngrene ashtu edhe per te pushuar se ngreni.

Kur ne hame, stomakut I duhen rreth 20minuta qe te dergoje ne tru sinjalin se eshte I ngopur.

Mos lejoni qe ne keto 20 minuta te keni marre sasi te pakontrolluar ushqimi! Sepse kjo sjell dhjamosje te padeshiruar! Hani ngadale duke e bluar ushqimin derisa te mos kuptoni se cfare copezash keni ne goje.

Shperndaje me miqet...


Fjalet kyqe : keshilla  ngrenit  shpejt  shkurton  jeten  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Role me ajke dhe banane
Tri ide te ndryshme vetem me nje gatim
Dobësohuni gjatë fundjavës