Si të kuroni dhimbjen e dhëmbit në kushte shtëpie?
Si të kuroni dhimbjen e dhëmbit në kushte shtëpie?

Si të kuroni dhimbjen e dhëmbit në kushte shtëpie?

Kuzhint.com

Dhimbja e dhëmbit është një nga dhimbjet më të padurueshme në trupin e njeriut dhe sigurisht asnjëri nga ne nuk do të dëshironte ta ndjejë atë.

Në rast se ju dhemb dhëmbi në orët e vona të natës, atëherë përdorni këto metoda kundër dhimbjes:

Hudhra Vendosni hudhër me pak kripë në dhëmbin e sëmurë.

Ajo do ta qetësojë dhimbjen, pasi hudhra është ilaçi më efikas shtëpiak, që shfrytëzohet kundër dhimbjes së dhëmbit.

Akulli Vendoseni akullin tek dhëmbi që ju dhëmb dhe provoni ta shtypni atë.

Në këtë mënyrë do të qetësohet dhimbja, pasi akulli do të mpijë nervat.


Fjalet kyqe : keshilla  kuroni  dhimbjen  dhembit  kushte  shtepie  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Kube kokosi
Kompekaj
Konsumimi i lëngut të portokallit bën mirë për kujtesën