Sa gram ka nje luge gjelle
Sa gram ka nje luge gjelle

Sa gram ka nje luge gjelle

Kuzhint.com

Sa gram kripë përmban një lugë gjelle

Pra, kemi mësuar se sa kripë peshon.

Sa gram ka një dhomë ngrënie të mbajë - shih më poshtë.

Një pajisje konvencionale, 7 cm e gjatë dhe 4 cm e gjerë, është 25 gram kripë dhe me një rrëshqitje është e gjitha 30.

Mbani në mend se një peshë e madhe peshon më shumë dhe për këtë arsye vetëm 20 gramë do të jenë në një lugë gjelle.

Duke bërë disa llogaritje të thjeshta matematikore, mund të vërehet se 1 lugë gjelle kristaleve të zakonshëm përmban 3 lugë çaji të produktit të lartpërmendur, domethënë nëse keni vetëm pajisje çaji në dorë, ndjehuni të lirë në vend të 1lugë l kripë derdh 3 lugë. - Pesha e përbërësit do të jetë e njëjtë.

Shpresojmë se ky artikull është bërë i dobishëm për ju, dhe ju kujtohet njëherë e përgjithmonë se sa kripë në një lugë çaji dhe sa kripë në dhomën e ngrënies.

Për lehtësi, këtu është një tabelë.

Mund ta printoni dhe ta varni në kuzhinë në mënyrë që informacioni të jetë gjithmonë në dorë.

Pastaj prishin enët që nuk do të keni sukses.


Fjalet kyqe : llojet  perbersve  gram  luge  gjelle  krip  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Mufins me miell misri dhe gruri
Tatlia me forma nga Albana
Pogaçe me djathe te bardhe