Pija magjike e Harry Potter-it
Pija magjike e Harry Potter-it

Pija magjike e Harry Potter-it

Kuzhint.com

Lëng kungulli.

Kjo ishte pija magjike e nxënësve të shkollës Hogwarts dhe jo pa të drejtë, pasi vlera ushqyese e kungullit është mëse magjike për shëndetin tonë.

E vërteta është se tradicionalisht, gjyshet e përdornin kungullin kryesisht për bërje byreku.

Në ditët e sotme, kungulli ka “nderim” të veçantë për shkak të vlerës së lartë ushqyese që ai ka.

Vlera ushqyese e pijes është e madhe, pasi përbërësi kryesor i saj është kungulli i zier ose i papërpunuar gjithashtu, dhe lëngu i mollës.

Preferoje, pra, këtë lëng frutash në qoftë se të pëlqen shija e pjeprit, pasi është shumë e ngjashme me atë.

Së fundi, guxoni të shtoni në gjellën tuaj copëza kungulli të kuq në fasule bashkë me pak hithër.

Jep shije të freskët.

AlbStroka.


Fjalet kyqe : keshilla  pija  magjike  harry  potter  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Rollad me oblland
Petulla amerikane
Bukë me vezë për të voglin tuaj