Parandaloje elektrizimin e flokëve
Parandaloje elektrizimin e flokëve

Parandaloje elektrizimin e flokëve

Kuzhint.com

Ja disa zgjidhje për ju:

Evitoni përdorimin e krehrit plastik, i cili i bën flokët të elektrizohen.

Përdorni më mirë krehër metalik (përçues elektriciteti).

Përdorni në flokë një produkt hidratues

Mos u shqetësoni: flokët tuaj të hollë apo të yndyrshëm nuk rëndohen nga produktet hidratuese, përsa kohë ato përdoren në majë të flokëve.

Spërkateni me fiksues krehrin tuaj.

Duket e çuditshme, por spërkateni krehrin me fiksues, pastaj krihni me të flokët tuaj të elektrizuar.

Kjo mënyrë funksionon 100%.

Përdorni pak ujë.

Nëse nxitoni, shkoni në banjë dhe lagini pak flokët me ujë rubineti, sa për t'u hequr elektricitetin.

Bëjini flokët gërsheta.

Kjo gjë minimizon elektrizimin e flokëve.

Kapini flokët e elektrizuar me karfica.

Flokët e elektrizuar janë të bezdisshëm, pasi ngjiten në fytyrë. living. al


Fjalet kyqe : keshilla  parandaloje  elektrizimin  flokeve  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Mish i bardhë me kikirika
Brioche
Kofsh pule me patate