Nje metod efektive per largimin e striave
Nje metod efektive per largimin e striave

Nje metod efektive per largimin e striave

Kuzhint.com

Striat janë një gjendje relativisht e shpeshtë e lëkurës.

Ato nuk përbëjnë një problem të rëndësishëm mjekësor, duke mbetur një problem me natyrë kryesisht kozmetike.

Në mënyrë të ngjashme me shumë probleme të tjerë me natyrë kozmetike, personat e prekur prej striave i shohin ato si çështje relativisht stresante, pavarësisht nga fakti se ato rrallë kthehen në një problem të mirëfilltë shëndetësor.

Nga ana anatomike, striat paraqesin vraga lineare në shtresën e lëkurës së quajtur dermë, e shoqëruar nga një atrofi e epidermës.

Ne do te ju propozojme nje metod efektive qe shume lehte mund ta pergadisni dhe te aplikoni ne trup me stria.

Krejt qka duhet jan: Vitamina A dhe E,

Vaj hudhre, vaj ulliri.

Pergaditja: Merrni nje sasi te vogel vaje hudhre dhe nxeheni ne nje ene pastaj ia shtoni jo me shume se gjysem luge caji lengune e 1 vitamini A dhe E dhe gjysem luge vaj ulliri.

Pasi masa te jete perzier ju duhet paraprakisht te jeni te pasterta te lara me qellimq e poret e trupit te jene te hapura qe vaji te aplikoj direkt e ne to.

Pastaj merrin me dore nga masa dhe vazhdoni beni masazh ne mbremje 5 deri 10 min dhe mos u pastroni deri te nesermen dhe ekshtu vazhdoni per disa dite me radh deri sa perzireja e vajrave te ndikoje pozotiv ne trupin e juaj.

Po te doni nese mundeni me perballu aromen e hudheres mund ti hedhni edhe disa pika leng te hudhres se shtypur te fresket.

Nga www. tegatuajm. com


Fjalet kyqe : keshilla  metod  efektive  largimin  striave  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Pretzels
Krofne (berlina)
Torte me banane