Në rast se gjella juaj është shumë e kripur
Në rast se gjella juaj është shumë e kripur

Në rast se gjella juaj është shumë e kripur

Kuzhint.com

Në rast se gjella që jeni duke gatuar është shumë e kripur, hidhet në gjellë lëngu i një gjysme limoni dhe përzjehet. Në rastin e lëngut të mishit aopo supës, mund të hidhet edhe një patate, e cila do të thithë pjesën e tepër të kripës. Mund të përdoret edhe një mënyrë tjetër: hidhet në gjellë një kokër sheqer, që natyrisht nuk e ëmbëlson gjellën


Fjalet kyqe : keshilla  rast  gjella  juaj  eshte  shume  kripur  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Mishë viqi me pilafë
Tonik per fytyre me pucrra !
Harroni ku i leni gjërat? Ja si shpjegohet kjo!