Nëna!    Gjeja me e shtrejte ne jete;
Nëna! Gjeja me e shtrejte ne jete;

Nëna! Gjeja me e shtrejte ne jete;

Kuzhint.com

Grindesh me të, nuk i flet, thua që nuk të kupton por kur ke nevojë e di që do ta gjesh gjithmonë aty dhe e di që ajo është e vetmja që nuk do të të tradhëtojë kurrë. Nëna është ajo që mund ta zërë vendin e kujtdo, por që vendin e saj s’mund ta zërë askush. Pas çdo gjëje, ka një histori; por pas çdo historie tuajën gjithmonë është historia e nënës Je personi qe ke me te bukurin emer.

Je ti ajo qe s'me don me fjale, e vetmja qe me don me shpirte dhe pa interes se te tjeret me duan me interesm/Sa shume dua qe ti them gjithe botes se jam shume e bekuar qejam e lindur prej teje! Dy gjëra do më ndjekin pas gjithë jeten: Shikimi i Zotit dhe Zemra e Nënës ! SHP Ë R N D A J E K O M E N T O nëse je K R E N A R /E për >>N Ë N Ë N


Fjalet kyqe : keshilla  nena  gjeja  shtrejte  jete  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Llumi i kafes turke: enkas për bukurin dhe shtëpin
Si ta hapni ngjyrën e flokëve në mënyrë natyrale 5 Metoda
Pse duhet të hani fasule