Lulet që janë të përjetshme
Lulet që janë të përjetshme

Lulet që janë të përjetshme

Kuzhint.com

Të gjithë duam të kemi lule të përjetshme në kopsht, sepse kërkojnë më pak kujdes dhe kanë më pak shpenzime.

Linaria vulgaris.

Një lule shumë e bukur.

Dallohet nga dy nuancat e së verdhës.

Gjethet e saj janë të ngushta në ngjyrë gri në jeshile.

Campanula latifolia.

Lule në formën e kambanave.

Vjen në ngjyrë vjollcë.

Gjethet e saj ngjasojnë me gjethet e hithrës, por në këtë rast gjethet nuk djegin.

Galium verum. Është një lule e bukur me grupime tufash të verdha të arta. Është një lule që mbin sapo bie në kontakt me tokën dhe ju zbukuron kopshtin.

Lathyrus pratensis.

Pjesë e familjes së bizeleve.

Kjo lule e bukur e verdhë rritet gjatë gjithë verës dhe më pas kthehet në një mbështjellëse të zezë bizelesh.

Ajo rritet në tokë shumë pjellore dhe me shumë diell.

livingal


Fjalet kyqe : keshilla  lulet  jane  perjetshme  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Kivi zhduk vitet nga fytyra!
Pije shtepiake qe djege kalorit
 Torte me petë të gatëshme