Kujdes, Kina ka nisur të prodhojë oriz plastik (Video)
Kujdes, Kina ka nisur të prodhojë oriz plastik (Video)

Kujdes, Kina ka nisur të prodhojë oriz plastik (Video)

Kuzhint.com

Mediat botërore kohët e fundit kanë shpërndarë lajme rreth një orizi të rrejshëm i cili po prodhohet në Kinë – dhe që është i përzier me plastikë.

Prandaj, është shumë e rëndësishme që ju t’i lexoni me kujdes etiketat mbi produktet që i blini në markete.

Për më tepër, orizi ishte shpërndarë më pas shpejtë në vendet e tjera të Azisë, të tilla si Indi,

Vietnam dhe Indonezi. Ky oriz plastik është i përzier me oriz normal dhe mund të gjendet në shumë marka të njohura tregtare.

Prandaj, është shumë e vështirë që ta vëreni dallimin në mënyrë që të shmangni atë.

Disa individë pohojnë se kanë përjetuar probleme të tretjes pas konsumimit të këtij orizi.


Fjalet kyqe : keshilla  kujdes  kina  nisur  prodhoje  oriz  plastik  video  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Pogaqe me form te bukur
Torte me kajsia
Dieta me limon