Keshilla per gatim: Si ta ruajme gjate mishin te fresket?
Keshilla per gatim: Si ta ruajme gjate mishin te fresket?

Keshilla per gatim: Si ta ruajme gjate mishin te fresket?

Kuzhint.com

Qe mishi te qendroj gjate i fresket eshte mire qe mbas blerjes te mbeshtillet me leter pastaj te vendoset ne nje ene, te sperkatet me vaj dhe ta vendosni enen ne frigorifer.

Keshtu mishi qendron i fresket 2-3 dite.

Qe mishi te qendroj gjate i fresket eshte mire qe mbas blerjes te mbeshtillet me leter pastaj te vendoset ne nje ene, te sperkatet me vaj dhe ta vendosni enen ne frigorifer.

Keshtu mishi qendron i fresket 2-3 dite.


Fjalet kyqe : keshilla  gatim  ruajme  gjate  mishin  fresket  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Pudra e bebes dhe mrekullit e saja
Gurabia nga Egzona
Një pije qudibërse që shëron shumë smundje