Ja si mund të masni se sa shpageta nevojiten për një porcion (Video)
Ja si mund të masni se sa shpageta nevojiten për një porcion (Video)

Ja si mund të masni se sa shpageta nevojiten për një porcion (Video)

Kuzhint.com

Është problem i secilit kuzhinier jo profesionist, të zgjedhë se sa shpagesa nevojiten për një porcion. Problem edhe më i madh, transmeton Telegrafi, është kur ka më shumë mysafir dhe përgatitësi nuk di sa shpagesa nevojiten.

Për të vënë në tigan aq shpageta sa nevojiten, del se nuk duhen studime të mëdha, apo pajisje të shtrenjta.

Mjafton një shishe e vogël uji.

Në shishen e zbrazët, vëni dozën e shpagetave, derisa të bëhet një hapësirë në mes.

Përsëriteni këtë veprim, për secilin porcion që dëshironi ta përgatisni.

http://i. dailymail. co. uk/i/sitelogos/mol_video_logo. png


Fjalet kyqe : keshilla  mund  masni  shpageta  nevojiten  porcion  video  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Torte me krem banane
Ëmbelsirë  me badema
Pastroni gjakun me verë dhe hudhër