Ja pse vegjetarianët nuk duhet të konsumojnë fiq
Ja pse vegjetarianët nuk duhet të konsumojnë fiq

Ja pse vegjetarianët nuk duhet të konsumojnë fiq

Kuzhint.com

Vegjetarianët janë personat të cilët nuk duhet të konsumojnë fiq, pasi një grenzë polenizon një fik ajo shpesh mbetet brenda saj.

Fiku që përdoret në ushqim ka gjithmonë së paku një grenzë femër të ngordhur brenda.

Megjithatë, mos provoni ta gjeni grenzën brenda fikut pasi kur ajo ngordh, një enzimë në frut copëton trupin e saj dhe e shndërron atë në proteinë.

Fiku ka një veti të çuditshme pasi e thënë ndryshe, fiku e ha grenzën dhe e bën atë pjesë të veten.

Shumë fermerë për të kontrolluar sasinë e grerëzave qëmund të hajë një bimë ato i blejnë ato.

Një ushqim tjetër i cili ka përmajtje të tillë por këtë rast është me miza është dhe keçapi, i cili duhet të përmbajë jo më shumë se 30 miza frutash për 100 gramë.

Siç mund të shikoni këto janë ushqime që ne mund të mendonim që janë të sigurtë por që në të vërtetë kanë nj përmbajtje që për shumë persona tashmë do të jenë larg shijeve të tyre.


Fjalet kyqe : keshilla  vegjetarianet  duhet  konsumojne  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Speca lule ose somborka turshi
Briosh (Brioche)
Petulla me maja