E pabesueshme: Piu per 8 muaj lëngun e karrotave, shikoni cka ndodhi
E pabesueshme: Piu per 8 muaj lëngun e karrotave, shikoni cka ndodhi

E pabesueshme: Piu per 8 muaj lëngun e karrotave, shikoni cka ndodhi

Kuzhint.com

Brenda gjashtë muajve pasi e ka diagnostikuar, kanceri u zgjerua në mushkëritë e saj dhe ka arritur fazën 4.

Pastaj ajo kuptoi se per te shëruar kancerin e saj të lëkurës duke konsumuar lëng nga 2. 5 kg te karrotave cdo dite.

Ajo vendosi të provonte këtë.

Ajo ka konsumuar një gotë në ditë për 8 javë dhe tha se kanceri i saj nuk është përhapur më dhe gjëndra limfatike filloi të bjerë.

Brenda 4 muajve tumoret e saj filluan të bien përsëri dhe pas 8 muajsh të kontrollit mjekësor zbuloi se tumoret ishin zhdukur për të mirë.

Karrotat kane karakteristikat anticancer dhe carotene, e cila është paaftësi zgjerimin e tumorit.

Ann ka shpjeguar gjithë këtë në librin e saj të quajtur si “shërimi i kancerit me karrota”.

Shperndaje këtë informacion me miqtë apo njerëzit që ju njihni, sepse ajo mund të ndihmojë dikë në nevojë.

Ndoshta ajo nuk do të punojë për të gjithë, por vlen te perpiqesh.


Fjalet kyqe : keshilla  pabesueshme  grua  muaj  lengun  karrotave  shikoni  ndodhi  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Mufinsa me çokolladë
Torte me kokos dhe griz,me shije te kakaos
Gurabija (biskota) të mbushura me kumbulla