Disa keshilla qe mos te keni flok te yndyrshme
Disa keshilla qe mos te keni flok te yndyrshme

Disa keshilla qe mos te keni flok te yndyrshme

Kuzhint.com

Është e rëndësishme që të merrni disa masa tepër të thjesht si të mos kriheni shpesh apo të mos i mbani duart në flokë gjatë gjithë kohës

Yndyra e flokëve përbën arsyen bazë të ankthit të bukurisë që mund të përballojë një grua.

Luftojeni atë duke marrë masa mbrojtëse dhe t’ju bëjnë që të harroni komplet ekzistencën e saj.

Përdorni një shampo që është posaçërisht për flokë me yndyrë ose një shampo për fëmijë.

Mundohuni të laheni përditë dhe përpiquni të mos prekë shampoja në rrënjët e flokëve, por mbajeni me gishtat tuaj shumë pak larg nga rrënjët.

Shplajini mirë flokët me ujë të fohtë ose të vakët sepse shampoja e mbetur në flokë mund të shkaktojë shumë yndyrë.

Nëse flokët tuaj janë shumë të yndyrshëm shmangiuni kremit të flokëve ose conditionerit.

Nëse duhet patjetër që të përdorni kremin e flokëve o se conditioner, përdoreni vetëm ne majat e flokëve.

Flokët e yndyrshëm janë nga vetë natyra të ndritshëm.

Mos hidhni mbi tufat e flokëve serum ose xhel shkëlqyes.

Shmangni krehjen e shpeshtë.

Përdorimi i shpeshtë i furçës mund të shtojë yndyrën.

Nëse nuk arrini që ti lani shpesh, përhapni pak pudër në rrënjët e kokës dhe më pas fshijeni me një peshqir të thatë.

Pudra do të thithë menjëherë yndyrën.

Krehje e përshtatshme është mbledhja e tyre lart ose një funky ponytail, e cila do të fshehë shënjat e yndyrës.

Shmangni që ti prekni shpesh flokët ose të kaloni gishtat tuaj ndërmjet tufave të flokut.


Fjalet kyqe : keshilla  disa  keni  flok  yndyrshme  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Pica per mengjes
Kifle te lyera me sherbetë
Gullash me gjele deti dhe oriz