Ëmbelsirë me pjes dhe me petë të gateshme
Ëmbelsirë me pjes dhe me petë të gateshme

Ëmbelsirë me pjes dhe me petë të gateshme

Kuzhint.com

Torte me rende me pete te gateshme nga Ajshe Shurdhiqi

Perbersit dhe pergaditja;

Torta është e përgatitur me petë të gatshme,

me dy pudinga të vaniles,

qumësht për pudingun,

me keksa (biskota) petit baure te coptuara dhe te vendosura mbrenda tek pudingu si dhe,

me kremë çokoladë,

schlagsane (hoplla) 400 ml,

për zbukurim mollë japane si do që ia thoni emrin.

Ju beft mire nese e pregaditni.


Fjalet kyqe : embelsira  torte  rende  pete  gateshme  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

 Lazanje Bolonjeze
Embelsir me gjem vishnje
ÇFARË JANË LEUKOCITET?